Zásahová přilba DRÄGER PRO HPS7000 H1 signální žlutá, zlatý štít

10725 Kč bez DPH

12 977 Kč
Vč. DPH
Expedujeme do 14 dnů.
Množství
Skladem u dodavatele

Integrovaný zorník na ochranu obličeje APEC ve zlaté barvě + integrovaný zorník pro ochranu zraku - čiré brýle, možnost dokoupit integrovanou svítilnu či externí přilbovou svítilnu.

Je možno upevnit všechny masky s rychloupínáky standardu Dräger Supra a S-Fix, např. Dräger FPS 7000, nastavitelné ve 4 pozicích.

Víceúčelová hasičská přilba Dräger HPS® 7000 je díky své inovativní, sportovní a dynamické konstrukci, ergonomii a komponentům multifunkčním systémovým řešením ve své kategorii. Zajišťuje optimální ochranu při jakémkoli zásahu.

Design na nejvyšší úrovni
Navzdory své nízké hmotnosti patří přilba Dräger HPS 7000 k nejbezpečnějším integrálním přilbám ve své třídě. Její vnější skořepina vyrobená z kompozitních materiálů ve spojení s vnitřní skořepinou z PUR zajišťuje maximální ochranu před tepelnými i mechanickými vlivy. Kompozit vyztužený skelnými vlákny a aramidovou tkaninou je přitom schopen odolávat i extrémním teplotám. Odolá i silnému žáru a plamenům.

Zorníky vyrobené z materiálu odolného proti působení vysokých teplot spolehlivě ochrání vaše oči a obličej před velkým žárem, úlomky a kapalnými chemikáliemi. Velký a moderní zorník pro ochranu obličeje zajišťuje neomezený výhled a zároveň garantuje nejlepší ochranné vlastnosti. Pro použití pod ochranným protichemickým oblekem může být zorník zafixován v horní části. Ještě bezpečnější možnost nabízí integrovaný a individuálně nastavitelný zorník ochranných brýlí s ochranou hran. Zorníky přitom ponechávají dostatek prostoru pro použití dioptrických brýlí nebo celoobličejových masek.

Inovativní systém přizpůsobení kandahárové masky
Společnost Dräger nabízí komplexní systémová řešení, a proto pozvedla kompatibilitu svých produktů na novou úroveň. Univerzální a individuálně nastavitelný rychloupínací systém pro masky u Dräger HPS 7000 vytváří pevnou a bezpečnou kombinaci přilba-maska. Celoobličejová maska Dräger FPS® 7000, zejména jako kombinace maska-přilba, komunikační systém Dräger FPS®-COM 5000 / FPS®-COM 7000 a VDP řady PSS umožňují optimální konfiguraci celého systému.

Pro lepší viditelnost
Přilba je k dispozici v široké škále barev. Pro nejlepší možnou ochranu v podmínkách špatné viditelnosti si můžete na přilbu upevnit reflexní pásky v různých designech, abyste byli ve dne i v noci dobře vidět.

Díky individuálním řešením osvětlení lze váš bezprostřední pracovní prostor osvětlit podle potřeby: naše integrované přilbové svítilny s použitím do výbušného prostředí lze nasadit dopředu i na boky přilby a uvolnit si ruce. Lehká přilbová LED svítilna Dräger HPS® FlashLight je integrovaná do skořepiny přilby a osvětluje celý pracovní prostor. Je upevněna uprostřed čelního štítku a vybavena efektivní clonou proti oslnění, ale i inteligentním systémem pro správu baterie. Pro větší bezpečnost je na zadní straně přilby umístěna svítilna Dräger HPS® BuddyLight, která zajišťuje, že i za špatné viditelnosti budete pro osoby za sebou jasně rozpoznatelní.

Hasičská přilba přesně pasující na jakoukoli hlavu
Pro splnění tohoto požadavku vyvinula společnost Dräger v těsné spolupráci se svými zákazníky z celého světa hasičskou přilbu HPS 7000. Dvě skořepiny přileb pro velikosti hlavy od 50 až do 66 cm vyhovují širokému spektru tvarů hlav a obličejů. S hmotností přibližně 1360 g v základní verzi je jednou z nejlehčích přileb ve své třídě. Ergonomický design hasičské přilby rovnoměrně rozkládá váhu na hlavu a ulevuje tak vašim krčním svalům.

Pohodlí je otázkou seřízení
Kromě pohodlné vnitřní části z příjemných, hypoalergenních a poddajných materiálů se přilba Dräger HPS 7000 vyznačuje vysokou mírou komfortu při obsluze a nošení. Polstrovaný 4bodový upínací systém umožňuje bezpečné a jednoduché přizpůsobení jakémukoli tvaru hlavy. Optimální vyvážení hasičské přilby lze individuálně upravit v oblasti krku a brady. Pohodlné nošení zajišťuje také polstrování z materiálu Nomex®. Integrovaná komfortní temenní síťka nebo alternativně komfortní polstrování umožňuje výškové nastavení přilby a zajišťuje dobré větrání. Pomocí snadno ovladatelného seřizovacího kolečka s pojistným mechanismem vzadu na vnější straně skořepiny můžete v průběhu zásahu rychle seřídit velikost nosné čelenky, a to i v mokrých a silných rukavicích.

Široká škála příslušenství
Hasičská přilba je však mnohem více než jen prostou součástí výstroje – je také vaším osobním rozpoznávacím znamením. Proto si také můžete přilbu sestavit podle svých představ: od různých barevných variant přes připevnění reflexních pásků pro individuální označení až po individuální znak pro čelní štítek. Komplexní portfolio produktů společnosti Dräger doplňuje rozsáhlý program příslušenství. Podle oblečení si můžete vybrat vhodnou variantu zátylníku, který vás spolehlivě ochrání. Díky inovativnímu řešení adaptéru PARASNAP lze s přilbou používat širokou škálu svítilen a akčních kamer. Potah z materiálu Nomex® chrání vaši přilbu při výcviku a zvyšuje její životnost. Tašky a pouzdra na přilby umožňují bezpečné uskladnění a přepravu.

Nomex® je registrovaná ochranná známka společnosti DuPont.
PARASNAP® je registrovaná ochranná známka společnosti PARAT GmbH + Co. KG.

Přilba je v okamžiku připravena k opětovnému použití
Díky minimálnímu počtu součástí je údržba přilby Dräger HPS 7000 velmi snadná a efektivní. Celé vnitřní vybavení lze vymontovat a znovu namontovat rychle a bez námahy. Stejně snadná je také výměna jednotlivých komponent přilby pomocí standardního nářadí. Bez problémů můžete použít každý běžný způsob čištění, ať už ručního nebo přístrojového. Elektronické komponenty se nabíjejí standardními bateriemi. Vaše logistické procesy dále podporují čárové kódy a transpondéry RFID.

Příslušenství k přilbě

Krční chrániče (volitelný prvek)
5 různých verzí
Přilbové svítilny (volitelný prvek)
integrovaná čelní svítilna, odnímatelné svítilny po stranách a vzadu
Komunikace pro přilbu (volitelný prvek)
integrované řešení Dräger a možnost připojení dalších komunikačních systémů

Na míru vytvořené označení a popisné štítky (volitelný prvek)

Reflexní pásky
přední, zadní v různých barvách a provedeních
Logo zákazníka na čelní straně
Volitelné nápisy na zadní straně

Přilba a ochrana dýchacích cest

Kompatibilní s maskami
Kombinace masky a přilby

Čištění

Ruční čištění
Strojové čištění, proces sušení
Strojové čištění, proces s rozprašovací tryskou

Hašení ve stavbách a dalších prostorech (EN 443:2008, EN 14458:2018)
Kombinace masek a přileb (DIN 58610:2014)
Likvidace požárů v otevřeném terénu (EN 16741:2014)
Přilby pro technické zásahy (EN 167473:2014)
Hašení požárů na palubách lodí (MED/Solas) 

Přilba musí vždy mít zátylník, bez něj není schválená.

Barevné provedení také fotoluminiscenční zelené a signálně žluté fotoluminiscenční. Více variant zátylníků, integrovaných i externích svítilen včetně držáků, polepů a dalšího příslušenství. Pro individuální konfiguraci a cenovou nabídku nás kontaktujte!

HR0187

Další produkty v této kategorii (16)