Přilba DRÄGER HPS 3500, včetně brýlí, signální žlutá

4130 Kč bez DPH

4 997 Kč
Vč. DPH
Expedujeme do 3 dnů.

Záchranářská přilba vhodná pro hašení v otevřených prostorech.

Množství
Skladem

Dräger HPS® 3500 – víceúčelová a univerzální přilba s rozsáhlým použitím u záchranných týmů během pátracích a záchranných akcích, hašení lesních požárů, dopravních nehodách, záchranných akcích ve výškách a na vodě a při poskytování veškeré technické pomoci.

Technologicky vysoce kvalitní materiály nabízejí optimální ochranu díky vysoké mechanické odolnosti – s velmi nízkou hmotností. Extrémně robustní skořepina přilby v lakované nebo barvené/nelakované verzi z vysoce kvalitního termoplastu nabízí vysokou úroveň komplexní ochrany hlavy. Díky modernímu provedení a konstrukci je přilba ideálně vhodná pro hašení lesních a rozsáhlých požárů (dle normy EN 16471:2014), pro technické zásahy (dle normy EN 16473:2014), pro záchranu z výšek (dle normy EN 12492:2012) a záchranu na vodě (dle normy EN 1385:2012).

Vynikajícího pohodlí při nošení je dosaženo pohodlným vnitřním 4bodovým systémem pásků včetně polstrování celé oblasti hlavy. Podbradní páska je zajištěna rychlorozepínací sponou a elastickým podbradníkem a lze jí snadno nastavit pomocí suchých zipů. Nastavovací kolečko, na které lze také snadno dosáhnout a ovládat jej v rukavicích, umožňuje nastavení pro jednotlivé velikosti hlavy, aniž by se musela přilba sundávat.

Těsně přiléhající ochranné brýle z ohnivzdorného materiálu, které jsou součástí soupravy Dräger HPS 3500, jsou schváleny dle norem EN 166 a EN 14458. Obruba brýlí je zhotovena z polyuretanu a kombinuje ergonomickou konstrukci s vynikajícím pohodlím při nošení. Ochranné brýle mají pasivní zadní ventilaci a jsou optimálně chráněny před zamlžováním a poškrábáním, a to díky modernímu polykarbonátovému dvojsklu odolnému vůči poškrábání (systém Pinlock®). Ochranné brýle lze upevnit na přilbu silikonovým páskem (který je standardní součástí soupravy HPS 3500), nebo je lze používat jako samostatné ochranné brýle s nastavitelným elastickým páskem nebo připojením QuickConnect.

Díky řadě volitelných doplňků je přilba Dräger HPS 3500 vhodná pro nejrůznější použití. Štíty a chrániče sluchu lze na přilbu bezpečně upevnit pomocí víceúčelového adaptéru. Pro širokou škálu možností použití jsou
k dispozici speciální brýle, polykarbonátové štíty, štíty s drátěnou mřížkou a štíty pro práci na elektrickém zařízení. Mezi další součásti příslušenství patří svítilny na přilbu, chrániče sluchu, zátylníky z ohnivzdorného materiálu Nomex® a různé reflexní pásky.

Pinlock® je registrovaná ochranná známka společnosti Pinlock.

Nomex® je registrovaná ochranná známka společnosti DuPont.

Možno objednat i v barvě červené, modré a signální oranžové - pro cenovou nabídku nás kontaktujte!

Také varianta bez brýlí, k dokoupení možné obličejový štít z polykarbonátu nebo drátěnky, držák na svítilnu a svítilna, polepy atd.

R62657

Další produkty v této kategorii (16)